Welkom

Tarief Contact  Foto

Français

Welkom in onze gite “Abçolune”

Dicht bij Han, met zijn grotten en zijn natuurreservaat, en dicht bij Dinant, Rochefort en bij het Provinciaal Domein van Chevetogne. We bevinden ons ook op slechts enkele kilometers van het Franse Givet, met zijn rijke geschiedenis en zijn watersportcentrum. Verder kunt u in de buurt nog tal van andere steden en rijkdommen ontdekken. …

 

 

Voor u, natuurvrienden, wandelaars, trekkers, ruiters en allen die aan een deugddoende vakantie toe zijn..

Wij verwelkomen u in onze moderne en comfortabele gite aan de voet van de Ardennen, vlak bij Beauraing, op nauwelijks 1u15’ van Brussel. De woning bestaat voor 5/7 personen + 1 baby bed (1 of 2 slaapkamers)

 

U kunt er een paardenstal en 4 boxen huren. Er zijn weiden beschikbaar en u kan volop wandelen.

 

De gite is ingericht op het gelijkvloers van een woning die in 2008 is gebouwd met aandacht voor duurzaamheid (zonnewarmte, isolatie, waterzuivering, condensatieketel,…). De massief houten muren creëren een warme en rustgevende atmosfeer.

 

De woning bevindt zich aan de rand van het kleine dorpje Sevry, deelgemeente van Javingue, op 5 minuten van de stad Beauraing, waar je allerlei winkels vindt.

Het huis paalt aan de bossen, waar tal van gevarieerde wandelingen uitgestippeld zijn. De "GR126", één van de toeristische bewegwijzerde “grandes randonnées”, passeert hier ook.